alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
45 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
50 dkg tehéntúró (félzsíros) | 62 | 3.2 | 3.3 | 4.8 | 0 | 0 |
1 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
3 teáskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
igény szerint szezámmag | 639 | 26.3 | 54.8 | 9.4 | 12.6 | 0 |
igény szerint mák | 537 | 20.5 | 38.2 | 23.9 | 10 | 0 |
igény szerint lenmagolaj | 900 | 0 | 99.5 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |