alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 maréknyi napraforgómag | 583 | 22.5 | 49 | 12.3 | 6.3 | 0 |
2 teáskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csomag sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
30 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
50 dkg tehéntúró (félzsíros) | 62 | 3.2 | 3.3 | 4.8 | 0 | 0 |
50 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |