A burgonyát héjában, babérlevéllel ízesített, sós vízben vízben megfőzzük. Megtisztítjuk és felkarikázzuk. A tojást keményre főzzük és apróra vágjuk. A majonézt elkeverjük a tejföllel, a finomra vágott uborkával, ... tovább
A baguettett hosszában, majdnem félbe vágjuk. A sajt felét belenyomjuk. A sonkaszeletekkel beterítjük és ráhalmozzuk a felvagdalt koktélparadicsomot. A megmaradt sajtot rákenjük és tálaljuk. ... tovább
A baguetteket, majdnem félbe vágjuk. A tömlős sajt burkába beleszúrunk és a felét a szendvicsbe nyomjuk. A sonkaszeletekkel beterítjük és a felszelt paradicsomot ráhalmozzuk. A többi sajttal beterítjük és kissé összenyomva ... tovább
A kenyeret ferdén felszeleteljük, majd megkenjük majonézzel és félfedésben ráterítjük a sonkaszalámit. A lilahagymát hajszálvékonyan felszeleteljük és ráhalmozzuk a szendvicsekre, rózsaborssal meghintve tálaljuk.
... tovább
A zöldségeket nem túl apró kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet finomra aprítjuk. Az ecetbe belekeverjük a sót és a borsot, majd ha a só feloldódott habosra keverjük az olajjal. A zöldféléket óvatosan összekeverjük az öntettel, ... tovább
A sprotnit lecsepegtetjük és félre tesszük, az olaját a citrom lereszelt héjával, kicsavart levével sóval, borssal ízesítve öntetté keverjük. A vékony karikára vágott hagymát, a zellert, a kis kockára vágott paprikát, a ... tovább
A sült hús zsiradékán átpirítjuk a félkarikára vágott pórét és a felkockázott paprikát. Hozzákeverjük a zúzott fokhagymát és szükség szerint sózzuk, borsozzuk. A kis kockára vágott húst belekeverve langyosra hűtjük és a ... tovább
A sütőtököt puhára sütjük vagy felhasználhatjuk a maradékot. A kikapart húsát turmixba tesszük, a tejet, a tejszínt és a vaníliakivonatot hozzáöntve, átturmixoljuk. Öntsük poharakba, a tetejét fahéjjal és szerecsendióval ... tovább
Kezdésnek dörzsöljük be az edényt egy gerezd fokhagymával, majd öntsük bele a száraz fehérbort. Nem kell variálni, az olaszrizling is tökéletes. A gyöngyöző borba szórjuk a durvára reszelt sajtokat. Gouda, Cheddar, Óvári ... tovább
A félbe vágott hamburger zsömlét majonézzel megkenjük. Megszórjuk az apróra vágott hagymával, majd ráterítjük a sonkaszalámit. Befedjük a sajtszeletekkel és a salátalevelekkel, rátesszük a vékony szeletekre vágott paradicsomot, ... tovább