alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
50 dkg paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 db kigyóuborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
2 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
20 dkg juhsajt (kaskavál) | 225 | 31.4 | 9.6 | 0.2 | 0 | 0 |
4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál vörösborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |