Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Sonkás-sajtos szendvics paradicsommal

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Szendvicsek 
Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Sörözés, borozás, Reggeli, Meleg nyári napokra, Tizórai gyerekeknek , Koleszban főztük, Töltött, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Húsfélék, Tésztafélék, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
2 maréknyi koktélparadicsom ? ? ? ? ? ?
12 szelet főtt füstölt sonka 308 15.7 27 0.2 0 82
2 db tömlős sajt 0 ? ? ? ? ?
4 db olivás baguette 0 ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A baguetteket, majdnem félbe vágjuk. A tömlős sajt burkába beleszúrunk és a felét a szendvicsbe nyomjuk. A sonkaszeletekkel beterítjük és a felszelt paradicsomot ráhalmozzuk. A többi sajttal beterítjük és kissé összenyomva tálaljuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)