Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Kétsajtos szendvics

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 15 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Szendvicsek 
Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Reggeli, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Szabadban, Meleg nyári napokra, Buli, Rakott, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Tésztafélék, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető, Koleszban főztük
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
4 db sajtos, magos buci 0 ? ? ? ? ?
1 evőkanál margarin ? ? ? ? ? ?
1 evőkanál majonéz 848 1.3 93.2 0 0 95
1 kávéskanál mustár 169 5.7 6.4 22 0 0
4 szelet karaván sajt 312 16.5 26.4 1.7 0 96
5 dkg roquefort sajt 357 20 29.7 2 0 88
1 fej lilahagyma ? ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A roquefort sajtot a mustárral, a majonézzel és a margarinnal sima krémmé törjük. A félbevágott buci mindkét oldalát megkenjük a sajtkrémmel. A szeletelt füstölt sajtot és a vékonyra vágott lilahagymát az alsó részre terítjük, majd a felsővel betakarjuk.
Egy korsó barna sör mellé, szinte nélkülözhetetlen.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)