alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
8 db stangli | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
20 dkg füstölt sonka | 203 | 15 | 15 | 0.3 | 0 | 95 |
1 teáskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 késhegynyi köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
2 db kovászos uborka | 12 | 0.7 | 0.2 | 1.9 | 0 | 0 |
igény szerint margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |