Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Sonka mozzarellával

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Előételek 
Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Előételek, Sörözés, borozás, Buli, Hétvégi ebéd, Szabadban, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Húsfélék, Tejtermékek, Zöldség
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
8 levél petrezselyemzöld 61 4.4 0.4 9.8 4.3 0
12 db koktélparadicsom ? ? ? ? ? ?
1 evőkanál balzsamecet ? ? ? ? ? ?
1 evőkanál olívaolaj 901 0 99.6 0 0 0
10 dkg mozzarella sajt 274 14.7 22.5 2.8 0 37
10 dkg szárított sonka 0 ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A vékonyra szelt sonkát és a lecsepegtetett mini mozzarellát, a felvágott paradicsomokkal gusztusosan a tányérokra rendezzük. Balzsamecettel és olívaolajjal körbecsepegtetjük, majd petrezselyemlevelekkel díszítve tálaljuk.
Friss bagettet kínáljunk mellé. Grill lakomák bevezetőjének vagy borkóstoláshoz zseniális.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)