| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 2 dl tartár mártás | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 db				
		zöldpaprika  | 
					20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 | 
| 2 db				
		paradicsom  | 
					22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 | 
| 1 db kigyóuborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 | 
| 1 doboz galambbegysaláta | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 15 dkg főtt füstölt sonka | 308 | 15.7 | 27 | 0.2 | 0 | 82 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
			
			A zöldségeket és a sonkát kockára vágjuk, majd a galambbegysalátával együtt, a tartármártással összeforgatjuk. Jól behűtve, barna kenyérrel tálaljuk.