Az apróra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd megpároljuk rajta a finomra metélt hagymát. Hozzákeverjük a kockára darabolt csirkemellet és fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, megsózzuk, megborsozzuk, majd ... tovább
A felkockázott szalonnát megpirítjuk, majd a finomra vágott hagymát átsütjük rajta. Beleszórva a kockára vágott húst, kevergetve fehéredésig sütjük. Fűszerezzük és kevés vízzel felöntve, fedő alatt, kis lángon félpuhára ... tovább
A vékonyra szeletelt szalonna felével borítsuk be az alufóliával bélelt diszkosz alját. Rétegezzük rá a vékonyra szelt burgonya és az ujjnyira vágott zöldbab felét. Öntsük rá a a zúzott fokhagymával, sóval és borssal ... tovább
2 evőkanál olajon megpirítjuk a rizst, majd hozzáadjuk a vékony karikára vágott újhagymát, a zöldjével együtt. Ha ez is összesült, belekeverjük a fűszereket , a zúzott fokhagymával és az ujjnyira vágott zöldbabbal együtt két ... tovább
A finomra vágott hagymát az olajon megpároljuk, majd a csíkokra vágott sertéshúst átsütjük rajta. Közben fokhagymával, babérral, sóval és borssal ízesítjük. Hozzákeverjük a darabokra vágott zöldbabot és mindig, csak kevés ... tovább
A felhevített olajon megpirítjuk a currypasztát és a finomra vágott hagymát. Ha összesült, belekeverjük a felkockázott csirkehúst és az áttört fokhagymát. Összesütjük, majd az alaplével és a borsóval összeforraljuk. Sóval ... tovább
A csirkemelleket vékony csíkokra vágjuk és a felhevített vajon sütni kezdjük. Amikor mindenhol kifehéredett rászórjuk a zöldborsót és kevergetve majdnem puhára pároljuk. Rászórjuk a finomra vágott petrezselymet és felöntjük a ... tovább
A felforrósított vajon, a finomra metélt, hagymát megpároljuk. A dobókockányi darabokra vágott csirkemellet átsütjük rajta, majd hozzáadjuk a zöldborsót. puhára pároljuk, esetleg, kevés vizet hozzáadva. Végül belekeverjük a ... tovább
A felhevített olajba öntjük a paradicsompürét és addig kevergetjük, amíg barnulni nem kezd, ekkor hozzáadjuk a félfőre szelt hagymát, a kis darabokra vágott húst és fehéredésig sütjük. Ekkor kis lángon, fedő alatt pároljuk ... tovább
a finomra vágott vöröshagymát a felhevített olajon megpirítjuk, rádobjuk a ceruzányi csíkokra vágott marhahúst és nagy lángon lepirítjuk. Sóval, borssal, a zúzott fokhagymával ízesítjük és ráöntjük a bort. Csendes tűzön ... tovább