alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
60 dkg borjúcomb | 110 | 19.5 | 4.5 | 0.3 | 0 | 86 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
30 dkg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 |
2 szál karotta | 40 | 1.2 | 0.3 | 8.1 | 3 | 0 |
1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál tárkony | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 evőkanál étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |