| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 60 dkg				
		csirkemell   | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 3 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 üveg zöldbabkonzerv | 26 | 1.6 | 0.2 | 4.3 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 | 
| 3 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| 1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 | 
| 10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||