alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
2 db húsleveskocka (marha) | 170 | 17.3 | 4 | 16.1 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 doboz fehérbabkonzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
50 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
4 szál zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
8 szál bőrös virsli | 265 | 6.8 | 23.4 | 4.7 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |