A lapockát vágjuk nagyobb darabokra, hintsük meg sóval és borssal, majd, a tagine aljában pirítsuk körbe a felhevített olajon. Dobjuk mellé az összetört fokhagymákat és a negyedelt hagymákat. Ezekkel is süssük össze. Adjuk hozzá ... tovább
A sárgaborsót 10 órán át vízben áztatjuk, majd lecsöpögtetjük. A hagymát megtisztítjuk, félkarikára vágjuk és az olajon megpirítjuk a curry-vel, rádobjuk a a borsót. A paradicsompaprikát kicsumázzuk, apró kockákra vágjuk, és ... tovább
A megtisztított répát vékony szeletekre, a hagymát finomra vágjuk. A felforrósított olaj-vaj keverékre dobjuk a répát és a hagymát és kevergetve, kis lángon roppanósra pároljuk. Megfűszerezzük, beletesszük a mézet és a cukrot. ... tovább
A sárgarépát megtisztítjuk és felkarikázzuk. A narancsot jó alaposan megmossuk és sárga héját vékonyan lehámozzuk. Felcsíkozva kevés vízben fűzzük puhára, majd szűrjük le. A vajon a répát pirítsuk meg, majd a narancsok ... tovább
A félkarikára vágott répát sós, borsos, a lime levével és lereszelt héjával ízesített vízben, roppanósra főzzük. A répát lecsepegtetjük és félre tesszük. A levét két pohárnyira egészítjük ki. A lemosott quinoát a ... tovább
A kétféle szalonnát felkockázzuk. A szalonna zsírját kisütjük, a pörcöt kivesszük és félretesszük. A zsíron megpirítjuk a bacont. Hozzákeverjük a fűszereket és az ízlés szerint kimosott káposztát, A káposztát, néhány ... tovább
Egy evőkanál zsírral kikenjük a beáztatott cseréptálat, majd a hagymával és finomra vágott fokhagymával elkevert káposztát belerakjuk. A tarjaszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd a káposztára terítjük. Végül a félretett zsírral ... tovább
Az olajat és a vajat felhevítjük, majd beledobjuk az apró kockára vágott fokhagymát és a rákokat. Négy percig forgatva sütjük, majd sózzuk, borsozzuk és felöntjük a borral. Nagy lángon két percig forraljuk és petrezselyemzölddel ... tovább
A hagymát finomra, a bacont kis kockára vágjuk. A sertéshúst ceruzányi csíkokra metéljük. A bacont zsírjára sütjük és a pörcöt kiszedjük. A hagymát megpirítjuk a zsiradékon, majd a húst hozzáadva aranybarnára sütjük. ... tovább