A felhevített zsíron megpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd rádobjuk a felkockázott marhahúst. A saját levében pörkölve a zsírjára sütjük. Hozzákeverj a felkockázott paprikát és paradicsomot, majd megfűszerezve, majdnem ... tovább
A bárányhúst vágjuk kockára, majd a felforrósított olajon pirítsuk barnára. Hintsük rá a lisztet és ezzel is pirítsuk át. Öntsük rá az ecetet és 1 deci vizet, adjuk hozzá a rozmaringot, a felvagdalt zsályát, a szardella filét, ... tovább
A szeletekre vágott borjúhúst tenyerünkkel kissé megütögetjük, majd sózva, borsozva lisztbe forgatjuk és kevés felhevített olajon, pirosra sütjük mindkét oldalát.
Ezt megelőzően, a hozzávalókból lecsót készítünk.
A ... tovább
A csirkecombot filézzük ki, majd sózzuk, borsozzuk be és hintsük meg a liszttel. A felforrósított vajban süssük át, keverjük hozzá a kockára vágott szalonnát, pirítsuk össze, majd adjuk hozzá a feldarabolt gombát. Ha minden ... tovább
A felhevített olajon pirítani kezdjük a darát, gondosan kevergetjük, majd, minidig, csak kevés vízzel felöntve puhára pároljuk. Kb. 6 dl víz kell, majd hozzá. ... tovább
Reszeljük le a káposztát, sózzuk le és hagyjuk állni fél órát, majd csavarjuk ki a levét. A cukrot karamellizáljuk 2 evőkanál olajon, majd tegyük bele a kicsavart káposztát, és többszöri keveréssel pirítsuk barnára. Őrölt ... tovább
A felhevített zsírban megpirítjuk a finomra metélt hagymát. Kevergetve átsütjük rajta a kis kockára vágott májat, közben zúzott fokhagymával és pirospaprikával fűszerezzük. Három perc múlva megsózzuk és belekeverjük a velőt. ... tovább
A hagymát tisztítsuk meg és vágjuk nagyon finomra, de az a legegyszerűbb ha leturmixoljuk. Kevés olívaolajon pároljuk meg és adjuk hozzá a többi hozzávalót. Kis lángon addig főzzük amíg sűrű nem lesz. Várjuk meg amíg kihűl és ... tovább
A füstölt szalonnát egészen apróra metélem, zsírját kisütöm. A halfilét egyforma kockákra vágom. A vöröshagymát finomra aprítom, a zöldpaprikát és a paradicsomot felszeletelem. A tejfölt a liszttel simára keverem.
A ... tovább
A póréhagyma fehér részét felkarikázzuk, a hagymát finomra vágjuk. A felforrósított olajban megpároljuk, de nem pirítjuk meg. Hozzáadjuk a meghámozott és felkockázott paradicsomot, a zúzott fokhagymát, a fűszereket és felöntjük ... tovább