alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg bárányhús sovány | 195 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 |
1 dl olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 dl fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 levél zsálya | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db szardella | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |