alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
10 dkg paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
20 dkg zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
1 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
igény szerint olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
60 dkg borjúkaraj | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |