A felhevített zsírban aranysárgára fonnyasztjuk a vöröshagymát, s beletesszük a húst, elkeverjük, s jól lepörköljük. Hogy a paprika meg ne barnuljon, és ezáltal színét, zamatját el ne veszítse, csak akkor tegyük bele, ha a húst ... tovább
A marhahúsokat vágjuk dobókockányi darabokra. A répaféléket, a zellert és a burgonyát apró kockára daraboljuk, a hagymát finomra metéljük. A lisztet keverjük össze a borssal és tegyük nagy nejlonzacskóba, majd a húskockákat ... tovább
A hagymát és a zellert meghámozzuk és nagy kockákra vágjuk. A karottát megtisztítjuk, megmossuk és szintén nagyobb kockákra aprítjuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A húst megmossuk, szárazra itatjuk. besózzuk, megborsozzuk. ... tovább
Az olajon megpirítjuk a cukrot, majd a félfőre vágott hagymát átpároljuk rajta. A vékony szeletekre vágott húst, fehéredésig sütjük, a hagymás keveréken. Hozzákeverjük a porrá tört ill. lereszelt fűszereket, a kimagozott aszalt ... tovább
A marhacombból 8 szeletet vágunk, majd gyengéden vékonyra verjük. Az apróra vágott szalonnát zsírjára sütjük. A pörcöt kivesszük és a zsiradék felében a finomra metélt hagymát megpirítjuk. Elkeverjük a kockára vágott ... tovább
A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk és felolvasztjuk úgy, hogy a szalonna szép pirosra kisüljön. Beletesszük a vékony karikára vágott vöröshagymát, mellyel jól megpirítjuk és hozzátesszük a kisujjnyi hosszú, de nagyon ... tovább
A felhevített olajban átsütjük a fűszereket. Hozzáadjuk a vajat és ha elolvadt, belekeverjük a kockára vágott húst. Fehéredésig sütjük, majd a finomra vágott hagymát, fokhagymát, a lehéjazott és feldarabolt paradicsomot és a ... tovább
A fekhevített olajon pároljuk meg, az apróra vágott hagymát, zellert és répát, ha megpuhultak keverjük bele a zúzott fokhagymát és a fűszereket, forrósítsuk fel és öntsük hozzá a kézzel elmorzsolt paradicsomkonzervet. Kis lángon ... tovább
A felforrósított olajba dobjuk a durvára reszelt hagymát, répát, zellert és a zúzott fokhagymát, majd megpirítjuk. A paradicsompürét belekeverjük és addig kevergetjük, amíg élénk színét elveszti. Ekkor hozzáadjuk a megdarált ... tovább
A puhára párolt gyöngytyúk mellet vékony metéltre vágjuk. Az almát, ecetes uborkát, a sós vízben megfőzött burgonyát meghámozzuk és a húshoz hasonlóan metéltre vágjuk.
A majonézt, a tejszínt a paradicsompürét és a mustárt ... tovább