Az újburgonyát forrásban levő vízben 10 perc alatt puhára főzzük, majd leszűrjük és hagyjuk megszikkadni. A bacont apró kockára vágjuk és a grilltepsibe dobva, zsírját kisütjük. A kakukkfüvet és a rozmaringot a zsírba keverjük ... tovább
A padlizsánt, a cukkinit hosszában felszeleteljük és olívaolajjal megkenve grillrácson megsütjük. Az újhagyma zöldjének végét levágjuk és félreteszük, a megmaradt részt megolajozzuk és az is megsütjük. A paradicsomot ... tovább
3 deci langyos vízbe keverjük a szárított élesztővel és a fűszerekkel összeforgatott lisztet, majd 3 evőkanál olajat is hozzáadva rugalmas tésztává dagasztjuk. meleg helyen kb. 45 perc alatt a duplájára kelesztjük. Gyengéden ... tovább
A fűszereket , a só kivételével porrá törjük. Az olajjal elkeverjük és a tenyerünkkel kinyomkodott tarjaszeletekre kenjük. 3-4 órát, de lehet egy éjszakán át, a hűtőben pácoljuk. Szobahőmérsékletőre engedjük, majd közepes ... tovább
3 deci langyos vízbe keverjük a szárított élesztővel és a fűszerekkel összeforgatott lisztet, majd 3 evőkanál olajat is hozzáadva rugalmas tésztává dagasztjuk. Meleg helyen kb. 45 perc alatt a duplájára kelesztjük. Gyengéden ... tovább
A kicsontozott, lebőrözött húst kockára vágjuk és a fűszerekkel összeforgatjuk. Hűtőben egy órát állni hagyjuk. A felhevített olajon, kevergetve aranybarnára sütjük. Közben a sós vízben állni hagyott, kockaburgonyát ... tovább
A gyöngytyúkot feldaraboljuk, megsózzuk törött borssal megszórjuk, és a felhevített olajban a darabokra vágott sárgarépával, vöröshagymával megpirítjuk. Leöntjük róla az olajat, megszórjuk liszttel, hozzátesszük az ... tovább
A vajat keverjük habosra a sóval, a cukorral, majd a tojásokkal. Forgassuk bele a lisztet és a darabokra vágott, ízlés szerinti gyümölcsöket. Öntsük a remoska edényébe és 20-25 percig süssük. Ízlés szerint tejszínhabbal, ... tovább
Először a tölteléket készítsük el. A megtisztított és finomra vágott vöröshagymát a forró olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd ízlés szerint fűszerezzük és hagyjuk kihűlni. A lisztet a tejjel és a sóval ... tovább
A burgonyát héjában megfőzzük és még forrón meghámozzuk, majd áttörjük. deszkán a még meleg
burgonyába mélyedést készítünk, amelybe beleöntjük a lisztet, a szétmorzsolt élesztőt, a meghámozott és nagyon finomra vágott ... tovább