alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor rukkola | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
1 köteg oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 köteg kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál balzsamecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
4 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
2 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 db cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 |
2 db padlizsán | 26 | 1.3 | 0.2 | 4.8 | 1.4 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |