alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 db cékla | 31 | 1.3 | 0.1 | 5.9 | 2.5 | 0 |
2 db alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
2 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
1 maréknyi dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál torma | 78 | 2.7 | 0.4 | 15.9 | 0 | 0 |
1 teáskanál erős pista | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 ág zellerzöld | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |