Az érlelt vaddisznógerincet leöntjük két gerezd zúzott fokhagymával ízesített, négy deci tejjel. Egy éjszakát a hűtőben hagyjuk pihenni. Másnap lecsepegtetjük és szárazra itatjuk. A maradék tejből, a reszelt burgonyából, a ... tovább
A zöldfűszereket sóval, borssal elkeverjük, majd a citrom kicsavart levével megcsepegtetett halfilékre szórjuk. Amíg a többi hozzávaló elkészül hagyjuk pihenni. Az apróra vágott szalonnaféléket süssük zsírjára és a pörcöt ... tovább
A meghámozott és kimagozott paradicsomokat kockára vágjuk. Két evőkanál hideg olívaolajba dobjuk az egyik gerezd, felszeletelt fokhagymát és a félbe vágott chilit. Felhevítjük és mielőtt megégnének, kidobjuk ezeket az olajból. Az ... tovább
A borjúcombot szeletekre vágjuk és gyengéden kiklopfoljuk. Az apróra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd a pörcöt kiszedjük. A húst sózzuk, borsozzuk és a zsiradékon pirosra sütjük. A zsiradékból kivesszük és melegen ... tovább
A megtisztított, leszárított garnélát 2 evőkanál felforrósított olajban, lehetőleg wokban, két perc alatt süssük rózsaszínűre. Szürőkanállal vegyük ki és tartsuk melegen. Öntsünk még olajat az edénybe és a vékonyra szelt ... tovább
A filézett pulyka felső combot apró kockára vágjuk. A felhevített olajon a finomra vágott vöröshagymát megpároljuk, majd a zúzott fokhagymát, a fűszereket és a pulykacombot rádobva fehéredésig sütjük. Felöntjük a borral, ... tovább
A szalonnát felkockázzuk és a finomra vágott hagymával, fokhagymával a felhevített olajon megpirítjuk. Rádobjuk a dobókockányira vágott, sóval és borssal meghintett húst, a felszeletelt gombát, majd aranybarnára sütjük. Kevés ... tovább
Az olajon megpirítom a hagymát, majd rádobom a gombát is, ha elpárolgott alóla a víz, összekeverem a korábban megfőzött és kihűtött rizzsel ( a rizs súlya főzve értendő). Fűszerezem a fenti fűszerekkel és hozzáadok még kb. 2 ... tovább
A vékony szeletekre vágott tarját sóval, borssal meghintjük, majd a tenyerünkkel gyengéden kinyomkodjuk és a felhevített zsíron mindkét oldalát átsütjük. A húst kiszedjük és félre tesszük. A zsiradékban a finomra vágott ... tovább
A rizst kétszer annyi sós vízben felfőzzük, majd a lángot lekapcsolva hagyjuk, hogy felszívja a vizet. használhatunk maradék párolt rizst is. A finomra vágott hagymát és gombát az olajon zsírjára sütjük, végül a finomra metélt ... tovább