alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
60 dkg garnélarák | 56 | 11 | 0.6 | 1 | 0 | 200 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1.5 dl csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
1 teáskanál étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |