A felhevített vaj-olaj keveréken megpirítjuk a csirkeaprólékot és a három darabra vágott szárnyakat. A húsokat szűrőkanállal kiszedjük, a leszedett zsiradékban átpároljuk, a finomra vágott hagymákat, majd kicsit később ... tovább
A balzsamecetet, a mézet, a kínai fűszerkeveréket és egy citrom lereszelt héját, majd a kicsavart levét páclévé keverjük. A kicsontozott combokat feltekerjük és roláddá tűzzük, beleforgatjuk a pácba, végül fél órát hagyjuk ... tovább
A kakast feldaraboljuk és az aprólékot félretesszük. A kakasdarabokat, a durvára vágott zöldségeket és a fűszereket leöntjük a vörösborral, melybe brandyt és ecetet kevertünk. Jó minőségű, száraz, testes bort válasszunk. Egy ... tovább
A babérlevél kivételével, a fűszereket mozsárban összetörjük. A bacont kettévágjuk és a felét felkockázzuk, a másik felét felszeleteljük. A zöldségeket kockára vágjuk, majd a felkockázott baconnal és a fűszerek felével ... tovább
Két evőkanál olajban megpároljuk a finomra vágott hagymát és átsütjük rajta a kis darabokra vágott csirkemellet. Közben sózzuk, borsozzuk és belekeverjük a zúzott fokhagyma felét. Ha a csirkemell megpuhult, félretesszük. Egy ... tovább
A fűszereket megőröljük, majd az összes hozzávalót elkeverjük és a kockára vágott csirkemellet beleforgatjuk. Hűtőben hagyjuk, legalább egy órát, pihenni, majd lecsepegtetve, nyársra húzzuk, a mellkockákat. Forró grill fölött, ... tovább
A csirkemellet kifilézzük és ceruzányi csíkokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd az ötfűszerrel elkevert liszttel elkeverjük. A felesleget leszitáljuk. Adagonként, a felhevített olajban, megpirítjuk és tálba szedjük. A maradék ... tovább
Az alufóliával kibélelt diszkoszba vékonyra vágott füstölt szalonnát terítünk. Egy rétegben tésztát rakunk rá és megszórjuk, a kockára vágott hagyma, paprika paradicsom keverékével. Folytassuk a rétegzést, amíg a ... tovább
A vékony szeletekre vágott húst, majd a májat a felforrósított olajon átsütjük. A maradék sütőzsiradékban átpirítjuk, a karikára vágott sárgarépát és póréhagymát. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a köménymagot, a ... tovább
A felforrósított zsíron átsütjük az apróra kockázott szalonnát, majd rádobjuk a finomra vágott hagymát és megpirítjuk. Fehéredésig sütjük rajta a feldarabolt csirkét, majd rászórjuk a felkarikázott répaféléket és ezekkel is ... tovább