alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg sertésmáj | 136 | 19.5 | 5.3 | 2.5 | 0 | 430 |
50 dkg lapocka (sertés) | 286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
1 teáskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 késhegynyi köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kiskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
igény szerint sertésháló | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |