alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 csokor turbolya | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
2 ág kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 db zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
1 szál póréhagyma | 37 | 2.2 | 0.3 | 6.3 | 2.3 | 0 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 evőkanál vörösborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál brandy | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1.2 liter száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
1 db kakas | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
10 szem bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
20 dkg csiperke gomba | 39 | 5.9 | 0.2 | 3.3 | 1.9 | 0 |
20 dkg kolozsvári szalonna | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
20 dkg gyöngyhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 dl csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |