A húst, a burgonyát és a paradicsomot kockára vágjuk. Összeforgatjuk a finomra vágott hagymával és fokhagymával és a fűszerekkel. Az alufóliával kibélelt diszkoszba rakjuk és aláöntjük a bort. A tetejére simítjuk a tejölt és a ... tovább
A zöldbabot feldaraboljuk és sós vízben roppanósra főzzük. Leszűrjük és hideg vízzel leöblítjük. A paprikát félkarikára, a paradicsomot félbe vagy negyedbe, a radicchiót szeletekre vágjuk. Kézzel összekeverjük a ... tovább
A vajon megpirítom a felkarikázott répákat és a nagyon apróra vágott hagymát. Ha puhulni kezdenek rádobom a zöldborsót, a petrezselyem felét és a zúzott fokhagymát, ezeket is pirítom egy keveset. Megszórom a liszttel, átforgatom ... tovább
A zöldborsót csipet cukorral és sóval ízesített vízben puhára főzzük, majd lecsepegtetjük és hagyjuk kihűlni. Néhány szép mentalevelet félreteszünk, a díszítéshez, a többit a botmixer poharába dobjuk, hozzáadjuk a ... tovább
A felhevített olajba öntjük a paradicsompürét és addig kevergetjük, amíg barnulni nem kezd, ekkor hozzáadjuk a félfőre szelt hagymát, a kis darabokra vágott húst és fehéredésig sütjük. Ekkor kis lángon, fedő alatt pároljuk ... tovább
a finomra vágott vöröshagymát a felhevített olajon megpirítjuk, rádobjuk a ceruzányi csíkokra vágott marhahúst és nagy lángon lepirítjuk. Sóval, borssal, a zúzott fokhagymával ízesítjük és ráöntjük a bort. Csendes tűzön ... tovább
A felhevített olajon megpirítjuk a finomra metélt hagymát. Rádobjuk a kis kockára vágott pulykacombot és lepirítjuk. Közben a zúzott fokhagymával ízesítjük. Felöntjük a borral, majd sózzuk és borsozzuk. Fedő alatt, kis lángon, ... tovább
A csirkemelleket kifilézzük és lapjában bevágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A vajon megpároljuk a zöldborsót és ha majdnem puha, ráöntjük a tejjel felvert, sózott tojást és kocsonyás rántottává sütjük. Hűlni hagyjuk, ... tovább
Az olvasztott vajat elkeverjük a darált keksszel és egy tortaformába öntjük, elegyengetjük kissé, majd lenyomkodjuk. Hűtőbe tesszük amíg elkészül a krém.
A túrót áttörjük és simára keverjük a joghurttal és porcukorral. ... tovább
A pulyka felsőcombot kicsontozzuk és a rostjaira merőlegesen vastag szeletekre vágjuk, majd kissé megklopfoljuk úgy, hogy nagyjából ujjnyi vastagok legyenek a szeletek. Magas falú edénybe tesszük, meglocsoljuk az olívás-zöldfűszeres ... tovább