A felforrósított olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, majd megsütjük rajta a vékony csíkokra vágott májat, közben hozzáadjuk a kockára vágott paprikát és paradicsomot és rászórjuk a köményt és a majoránnát. Végül ... tovább
A felhevített olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, ha kissé kihűlt, belekeverjük a fűszereket és a zúzott fokhagymát. Összegyúrjuk a darált hússal, a kicsavart zsemlével és a tojásokkal. Kis golyókká formázzuk és ... tovább
A szalonnát apró kockára vágjuk és a felét kisütjük. A zsiradékot elfelezzük. Az egyik felében megpirítjuk az apró kockára vágott zsemlét, a másik felében a finomra vágott hagymát. A zsemlekockákra öntjük a vért, átforgatjuk ... tovább
Hosszában félbevágjuk a sertésvesét, gondosan megmossuk és minden fehér részétől megszabadítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. Liszttel megszórjuk, és a vajban élénk tűzön, kevergetve megsütjük, majd kiszedjük, melegen ... tovább
A gondosan megtisztított, kimosott vesét vékony szeletekre vágjuk, majd a szalonna kisütött zsírján pár percig pirítjuk. Közben a szikkadt zsemléket tejben megáztatjuk. Majd jól kicsavarva, a fűszerekkel, a tojások sárgájával, a ... tovább
A vesét lapjában vágjuk félbe, tisztítsuk meg, a fehér részt a belsejéből vágjuk ki, majd többször váltott vízben mossuk meg és vágjuk vékony szeletekre. A velőt pár percig langyos vízben áztatjuk, majd lehúzzuk róla a ... tovább
A vesét lapjában vágjuk félbe, tisztítsuk meg, a fehér részt a belsejéből vágjuk ki, majd többször váltott vízben mossuk meg és vágjuk vékony szeletekre. A velőt pár percig langyos vízben áztatjuk, majd lehúzzuk róla a ... tovább
A tésztát kinyújtjuk és tenyérnyi téglalapokra vágjuk. Amíg kel a karikára vágott virslit a vaj felében átsütjük, majd lecsepegtetve félretesszük. A tojást a tejjel felverjük, ízlés szerint sózzuk borsozzuk, majd a virsli ... tovább
A burgonyát kockára vágva megfőzzük, de jó a maradék főtt burgonya is. Az apró kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük, a pörcöt kivesszük és a zsiradékon megpirítjuk a felkarikázott virslit. Ezt is kiszedjük és a ... tovább
A lilahagymát kis kockára vágjuk, gyengéden besózzuk, majd hagyjuk állni. Az apróra szelt krumplit, a vékonyra karikázott virslit és a finomra metélt chilit hozzáforgatjuk. Az ecetből, ízlés szerint cukorból és kevés vízből ... tovább