alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
15 dkg ecetes uborka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kiskanál bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kiskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
60 dkg sertéscomb | 160 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 70 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |