Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Szűrés

A szűrés eredménye: 261 találat

Koleszos bableves kolbásszal

Az olajon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd átsütjük rajta a felkarikázott kolbászt. Hozzáadjuk a zöldségeket és a zúzott fokhagymát. Pár percig sütjük, majd felengedjük másfél liter vízzel. Dobjuk hozzá a ... tovább

Zöldséges őzragu

A zsíron átsütjük a félfőre vágott hagymát, majd hozzákeverjük a felkockázott őzhúst. Nagy lángon átsütjük, majd csendes tűzön, fedő alatt, párolni kezdjük. Amikor félpuha, belekeverjük a fűszereket és a felkockázott ... tovább

Szarvashúsos pite

A felhevített zsiradékban megpirítjuk a kis kockára vágott zöldségeket. Ha kis színt kaptak rádobjuk a felkockázott húst. Kevergetve jól átpirítjuk ezt is, ha enyhe barna színű a hús hozzáadjuk a fűszereket és a ... tovább
cimkék

Tárkonyos birka-babgulyás

A kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd megpirítjuk rajta a finomra vágott hagymát. Átsütjük rajta a felkockázott birkacombot, hozzákeverjük a feldarabolt zöldségeket és felöntjük vízzel. Ízlés szerint fűszerezzük ... tovább

Kolbászbetétes húsgombócleves

A csontot a fűszerekkel, két liter vízben, főni tesszük, majd a zöldségeket két óra múlva hozzáadjuk és még egy órát főzzük. A kapott levest leszűrjük és a zöldségeket apróra vágjuk, félretesszük. A megdarált sertéshúst ... tovább

Zöldséges-árpás marhaegytál

A felforrósított olajon süssük pirosra a bacont, majd süssük át rajta, a sóval, borssal ízesített lisztben megforgatott marhahúskockákat. Ha jól megpirult keverjük bele a felkockázott hagymát, gombát és zellert. Ha, a hagyma, ... tovább

Fóliában sült diós csirkemell

A csirkemellfiléket sózzuk meg és csepegtessünk rá citromlevet. Egy evőkanál olajon pirítsuk meg a zsemlemorzsát. A kis kockára vágott hagymát és a zellert kevés olajon süssük át. Négy kétrétegű alufólialapot kenjünk be ... tovább

Chorizós ​​rizs

Tegyük botmixer poharába a paradicsomot, a fokhagymát, a zellert, a mézet, a citromlét és a fűszereket, majd zúzzuk össze. A chorizo kolbászról húzzuk le a bőrét és daraboljuk fel. A felhevített olajban süssük meg, majd ... tovább

Rizs spanyolosan

Nagyszerű módja a maradék főtt rizs felhasználásának, de önmagáért is érdemes elkészíteni. A felhevített vajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, zellert és paprikát. Ráöntjük a kézzel összetört paradicsomkonzervet, a ... tovább

Paradicsomos-boros szarvasrolád

A szarvascombot felszeleteljük és vékonyra verjük. Sóval meghintjük. Két tojást keményre főzünk, majd felkockázunk. Elkeverjük a ledarált baconnal, a tejben beáztatott és jól kicsavart zsemlével, egy fej, kevés olajon megpárolt ... tovább