alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1-2 dl csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál Kreol fűszerkeverék | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
8 evőkanál zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
10 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |