alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
80 dkg őzlapocka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
1 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
1/2 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 szem borókabogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1/2 liter vadalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |