A majonézhez hozzákeverjük a finomra vagdalt uborkát, kaprit, petrezselymet, tárkonyt és a hagymát, a fehérborral hígítsuk fel a mártást és ízesítsük a többi hozzávalóval. ... tovább
A combokat lebőrözzük, kicsontozzuk, a húst egycentis kockákra vágjuk. A csontokból és a bőrből liternyi vízzel alaplét főzünk. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, az olajon megfonnyasztjuk. A húst és a felkockázott ... tovább
A friss homár farokrészét, 3 centis darabokra szeleteljük, majd a törzsét hosszában kettévágjuk, az ikráját és a törzséből kivett velőt a fele vajjal összeturmixoljuk és félretesszük. A zöldségeket apróra vágjuk, az olajon ... tovább
A majonézhez hozzákeverjük a finomra vagdalt uborkát, kaprit, petrezselymet, tárkonyt és a hagymát, a fehérborral hígítsuk fel a mártást és ízesítsük a többi hozzávalóval. ... tovább
A majonézhez hozzákeverjük a finomra vagdalt uborkát, kaprit, petrezselymet, tárkonyt és a hagymát, a fehérborral hígítsuk fel a mártást és ízesítsük a többi hozzávalóval. ... tovább
Egy gyorsfőző edényben, gőz fölött, egy evőkanál vajat felolvasztunk, hozzáadunk egy evőkanál vizet és habverővel alaposan elkeverjük. Ezután egyenként belekeverjük a tojássárgákat, közben állandóan kevergetjük, majd a többi ... tovább
A lencsét egy éjszakán át áztatjuk, majd leszűrjük és másfélszer annyi vízben feltesszük főni. A zellert megtisztítjuk, felszeleteljük, zöldjét apróra vágjuk és a lencséhez keverjük. Beletesszük a fokhagymát és a ... tovább
A megmosott csirkecombokat a kettévágom, ízlés szerint kicsontozom és besózom, megborsozom. A megtisztított vöröshagymát finomra vágom és az olaj, vaj keverékén üvegesre párolom, majd a csirkecombokat ráteszem és erős tűzön ... tovább
A vékony szeletekre vágott húst sózzuk, borsozzuk, majd az olajon megsütjük és hagyjuk kihűlni. A burgonyát héjában megfőzzük és megtisztítjuk. Az alma magházát félbevágva eltávolítjuk, majd csíkokra vágjuk, a burgonyát, az ... tovább
A vajat a fehérborssal, az apróra vágott tárkonnyal, a fél citrom levével és héjával kikeverjük, majd téglalap alakúra formálva, az eredeti papírjában a mélyhűtőbe tesszük, 20 percre. A jércemellet kifilézzük és vastagabb ... tovább