| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csokor tárkony | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál búzaliszt | 350 | 12.3 | 1.3 | 76.3 | 4.4 | 0 |
| 1/2 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| 2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
| 25 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
| 1 kg
csirkecomb |
133 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 74 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 db
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 2 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
| 1 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
| 25 dkg csiperke gomba | 39 | 5.9 | 0.2 | 3.3 | 1.9 | 0 |
| 1 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||