alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor tárkony | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1 evőkanál búzaliszt | 350 | 12.3 | 1.3 | 76.3 | 4.4 | 0 |
1/2 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
25 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
1 kg csirkecomb | 133 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 74 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
1 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
25 dkg csiperke gomba | 39 | 5.9 | 0.2 | 3.3 | 1.9 | 0 |
1 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |