Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Remulade mártás

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 20 perc
Munkaidő: 0 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Hideg mártások 
Cimkék:
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
ízlés szerint friss citromlé 45 0.4 0.1 7.7 0 0
ízlés szerint mustár 169 5.7 6.4 22 0 0
1 dl száraz fehérbor 70 0 0 16 0 0
2 db mogyoróhagyma ? ? ? ? ? ?
1/2 csokor tárkony 0 0 0 0 0 0
1/2 csokor petrezselyemzöld 61 4.4 0.4 9.8 4.3 0
10 db kapribogyó 0 0 0 0 0 0
2 db csemegeuborka ? ? ? ? ? ?
2 dl majonéz 848 1.3 93.2 0 0 95
ízlés szerint fehérbors 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A majonézhez hozzákeverjük a finomra vagdalt uborkát, kaprit, petrezselymet, tárkonyt és a hagymát, a fehérborral hígítsuk fel a mártást és ízesítsük a többi hozzávalóval.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)