alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 |
ízlés szerint mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
2 db mogyoróhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1/2 csokor tárkony | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1/2 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
10 db kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db csemegeuborka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |