alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 dl olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 kiskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kiskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 |
2 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
5 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |