| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 2 db mangó | 59 | 0.5 | 0.5 | 13 | 1.8 | 0 | 
| 2 db őszibarack | 41 | 0.7 | 0.1 | 9 | 1.7 | 0 | 
| 1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 csokor koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 db lime | 36 | 0.8 | 0.1 | 0.7 | 0.3 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||