alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
1 kávéskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 dl fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
30 dkg szőlő | 81 | 0.6 | 0.3 | 18.1 | 1.6 | 0 |
1 kg lilakáposzta | 32 | 1.7 | 0.2 | 5.7 | 2.5 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |