alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
10 dkg bulgur | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fél kigyóuborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
2 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
2 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
2 csokor mentalevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
6 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint gránátalma szirup | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |