alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kávéskanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
1 kávéskanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 evőkanál rizsecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
10 dkg jégcsap retek | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 teáskanál szezámolaj | 900 | 0 | 99.5 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál erőspaprika-krém | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
30 dkg vegyes hal | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg körte | 53 | 0.4 | 0.3 | 12 | 2.8 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |