| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| 1 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
| 1 evőkanál kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
| 1 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| 40 dkg lazac | 208 | 20 | 14 | 0.2 | 0 | 44 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||