alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
2 cl ouzó | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db lime | 36 | 0.8 | 0.1 | 0.7 | 0.3 | 0 |
1 teáskanál dijoni mustár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 kávéskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor metélőhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
40 dkg lazac | 208 | 20 | 14 | 0.2 | 0 | 44 |
ízlés szerint galambbegysaláta | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint rukkola | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
4 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |