alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
15 adag margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 adag tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
1/2 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 kiskanál dijoni mustár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csapott evőkanál tárkony | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |