Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Szűrés

A szűrés eredménye: 351 találat

Töltött libanyak gazdagon

A libanyakról a bőrt óvatosan lehúzzuk. A libanyakat, az aprólékot bezöldségelt és ízlés szerint megfűszerezett vízben puhára főzzük. A levet leöntjük, félretesszük, maceszgombócot fűzve bele, önálló levesként ... tovább

Firenzei serpenyős rostélyos

A kicsontozott rostélyost lehártyázzuk, majd középen felszúrjuk és beletűzzük a répákat, majd a vékony csíkokra vágott baconnal, az eredeti recept szerint, pancettával, a répa négy oldalán, a vékony csíkokra vágott szalonnával ... tovább

Tárkonyos halbecsinált

A felforrósított olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, majd hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és a felkarikázott répaféléket. Gyengén átpirítjuk, majd felöntjük egy pohár vízzel és hozzáadjuk a feldarabolt ... tovább

Thai zöldséges rizs

A felhevített olajon egy percig sütjük a curry pasztát, majd hozzákeverjük a finomra vágott hagymát és az reszelő legdurvább fokán lereszelt cukkínit és répát. Két perc kevergetés után, rászórjuk a rizst és felöntjük a rizs ... tovább

Rántott zeller zöldséges barnarizzsel

A barnarizst előző este hideg vízbe beáztatjuk. A vizet leöntve belekeverjük a finomra vágott hagymát, a felkarikázott répát és a felkockázott karalábét. Felöntjük az alaplével, majd sózzuk és borsozzuk. Nagy lángon ... tovább

Olasz töltött kel

A megtisztított kelt forrásban lévő, sós vízbe tesszük és pár percig főzzük. Kivéve, lecsöpögtetjük és nyolc külső levelét leszedjük. A többi kelt, kitorzsázva apróra vágjuk. A hagymát finomra metéljük, a répát ... tovább

Tárkonyos raguleves

A felhevített olajban gyengén átpirítjuk a finomra metélt hagymát, a kis darabokra vágott húst és a felkarikázott répaféléket. Ne barnítsuk meg, csak fehéredjen ki a hús. Ekkor öntsük fel vízzel és főzzük félpuhára, közben ... tovább

Bőrében sült, göngyölt sertéslapocka, avagy porchetta

Kérjük meg a hentest, hogy a bőrös sertéslapockát csontozza ki és hosszirányban bevágva nyissa szeletté. A bőrével lefelé kiterített húslapot sózzuk, borsozzuk meg és dörzsöljük bele a fűszereket, amíg a tölteléket ... tovább

Tárkonyos, zöldséges csirke

A bográcsba olajat öntünk és megpároljuk rajta a finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a lebőrözött, kicsontozott majd kockára vágott csirkecombot és átsütjük, közben hozzáadjuk a fűszereket, a tárkony kivételével. Ha a hús ... tovább

Kagylós spagetti

A felhevített olajban megpároljuk a finomra vágott hagymát, sárgarépát és zellert. Ha a zöldség összeesett, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a citrom lereszelt héját, a finomra vágott bazsalikomot, belekeverjük a ... tovább