| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 8 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
| 2 maréknyi zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
| 1 db karalábé | 38 | 2.1 | 0.2 | 6.9 | 1.4 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 szál
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 40 dkg barnarizs | 0 | 6.7 | 2.8 | 81.3 | 10.2 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| igény szerint zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
| igény szerint tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
| igény szerint liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
| 2 evőkanál citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 80 dkg zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||