alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
ízlés szerint tárkonyecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint tárkony | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 maréknyi zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
1 db kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 maréknyi zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 |
1 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
10 dkg garnélarák | 56 | 11 | 0.6 | 1 | 0 | 200 |
40 dkg tőkehal | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 46 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |