alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
8 db tintahal | 61 | 12.7 | 0.7 | 0.8 | 0 | 170 |
10 dkg rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
6 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
60 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
4 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 teáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
5 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |