alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
2 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
7 dkg sütőmargarin | 618 | 0 | 70 | 0.4 | 0 | 0 |
1 fej brokkoli | 24 | 3.3 | 0.2 | 2.3 | 3 | 0 |
60 dkg tőkehal | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 46 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |