| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 2 db libanyak | 198 | 18.5 | 13.6 | 0.3 | 0 | 0 | 
| 1 adag libaaprólék | 198 | 18.5 | 13.6 | 0.3 | 0 | 0 | 
| 20 dkg libamáj | 130 | 16.4 | 4.3 | 6.3 | 0 | 515 | 
| 15 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 | 
| 2 szál				
		sárgarépa   | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 1 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 | 
| 1/2 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 | 
| 2 db zsemle | 147 | 5.1 | 0.4 | 30.8 | 0.5 | 0 | 
| 2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 2 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 4 evőkanál libazsír | 897 | 0.5 | 99 | 0 | 0 | 107 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||